Nieuwe residentie “les Vagues” op Domaine Trésors d’Opale

Nouvelle Résidence-1

De residentie “Les Vagues” wordt onthuld binnen Trésors d’Opale

“Les Vagues” is een duurzaam vastgoedproject voor tweede woningen gelegen in Camiers Sainte Cécile, in het noorden van Frankrijk. Deze luxe residentie completeert het landgoed Trésors d’Opale. Daarbinnen vindt u prettige voorzieningen zoals een buitenzwembad of een multisportveld (momenteel in aanbouw).

Duurzaamheid en ecologie binnen onze tweede huizen

De realisatie van dit project is ontworpen vanuit een ecologisch verantwoord perspectief. Dit vertaalt zich in een hoge mate van kwaliteit met betrekking tot de afwerking, materialen en meubilair van de appartementen.

Uw comfort is onze prioriteit, en we houden er rekening mee door middel van elementen die het verschil maken: een uitgeruste keuken, elektrische rolluiken en automatische regeling van lucht en verwarming.

Daarnaast zorgen wij voor een ecologische monitoring van de buitenontwikkelingen en de omgeving gedurende een periode van 30 jaar. In deze context hebben we op het landgoed een wetland gecreëerd om het behoud van wilde dieren te optimaliseren, evenals het planten van regionale plantensoorten om het dierenleven te verbeteren.

Een ideaal gelegen tweede huis

Het tweede huis “Les Vagues” profiteert van een ideale locatie in Camiers Sainte Cécile. Hiermee kunt u genieten van de schoonheid en energie van de zee, die zich op slechts 500 meter afstand bevindt. Comfort, activiteiten en natuur, alles komt samen om u kwaliteitsmomenten en een welverdiende ontkoppeling te bieden.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven