Les Jardins d'Azur
Vence, Côte d'Azur
Vanaf 179.833€ Inclusief BTW - 4 Percelen
Previous
Next

Les Jardins d'Azur

Het 4-sterren vakantieverblijf Les Jardins d’Azur in Vence zal u betoveren met zijn ligging in het hart van het achterland van Nice en zijn hoogwaardig comfort. De luxe faciliteiten, zoals het multisportveld, de oplaadpunten voor elektrische auto’s en het poolhouse, dragen allemaal bij aan een verblijf vol sereniteit. Vanuit het verwarmde buitenzwembad, de petanquebaan en uw balkon kunt u genieten van het uitzicht op de heuvels en landschappen van Vence.

De appartementen zijn functioneel ingericht en uitgerust, en gedecoreerd in een trendy en verfijnde stijl om u onder te dompelen in een tijdloze sfeer van welzijn. De gebruikte materialen zijn duurzaam en van hoge kwaliteit, met het oog op langdurigheid. De ruimtes zijn licht en voorzien van balkons, zodat u ten volle kunt genieten van het uitzicht op de heuvels en indrukwekkende landschappen. Wij bieden een scala aan appartementen om zo goed mogelijk te voldoen aan uw behoeften en budget, van 2-kamerappartementen tot luxe penthouses met 3 slaapkamers.

De Goede Redenen om te kopen

Ons vastgoedproject Les Jardins d’Azur biedt een ideale investeringsmogelijkheid aan de Côte d’Azur dankzij de strategische ligging nabij Vence en Saint-Paul-de-Vence. Deze regio trekt een welvarende internationale clientèle aan door het zonnige klimaat en het brede aanbod aan culturele en gastronomische activiteiten.

 

De luxe faciliteiten, zoals een zwembad met adembenemend uitzicht, sportvelden, binnentuinen en hoogwaardige hotelservices, zorgen voor optimaal comfort en een uitzonderlijke levenservaring. Daarnaast maken bewezen huurinkomsten en de mogelijkheid om 20% btw te besparen deze investering financieel bijzonder aantrekkelijk.

Meriterra, Résidence Secondaire Cote d'Opale et Cote d'Azur

Vence ligt genesteld in het hart van het achterland van Nice en biedt snelle en gemakkelijke toegang tot grote steden zoals Nice en Antibes, maar opent ook de deur naar ontdekking en authenticiteit, met name in het middeleeuwse dorp  Saint-Paul-de-Vence. In Vence geniet u van de luxe van de Franse Rivièra, terwijl u ontsnapt aan de traditionele drukte van Zuid-Frankrijk.

 

Kortom, Vence ligt halverwege tussen de kust en het achterland en is een klein stadje dat de charme van een Provençaals dorp heeft weten te behouden. Het historische deel van Vence is volledig bewaard gebleven binnen een middeleeuwse ommuring: dit stadscentrum is doordrenkt van geschiedenis en tegelijk levendig. Binnen de muren ontdekt men talloze sfeervolle straatjes waar het heerlijk toeven is en waar men graag doorheen slentert.

 

Of u nu met familie, uw geliefde of vrienden bent, deze wandeling nodigt u uit om de inwoners van Vence en hun lokale winkeliers te ontmoeten: een ervaring op menselijke schaal. Het is een kans om de tijd te nemen voor een kopje koffie, op een zonnig bankje te zitten… en simpelweg te genieten.

TOPAFWERKING

Meriterra, Résidence Secondaire Cote d'Opale et Cote d'Azur

Les jardins d'Azur

Vence, Côte d'Azur

Les Jardins d'Azur

Vence, Côte d'Azur
Prijs vanaf, inclusief BTW
0
Beschikbare Percelen
0
Jaar Ervaring
0

    Les Jardins d'Azur

    Scroll naar boven