Rêve des Sables
Bray-Dune, Opaalkust
Vanaf 214 858 € Inclusief BTW - 16 Percelen
Previous
Next

Rêve des Sables

De residentie Rêve des Sables zal u verleiden met zijn typische kustarchitectuur van de Côte d’Opale, de ideale ligging voor een gezinsverblijf in het hart van het toeristische centrum van Bray-Dunes, dicht bij La Panne. Alle appartementen bestaan uit open, lichte ruimtes en beschikken over terrassen of balkons om ten volle van de buitenruimtes te genieten. We bieden appartementen aan van 1 tot 3 slaapkamers om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen en voor een aantrekkelijke prijs.

Omgeven door duinen, ligt dit project op een bevoorrechte locatie in het hart van een onmiskenbaar natuurgebied dat de bekendheid van de badplaats Bray-Dunes versterkt. Dit vastgoedproject bestaat uit 72 ruime appartementen en een ondergrondse parkeergarage, zodat u zorgeloos kunt parkeren, alles op 600 meter van het strand. 

 

Het interieurontwerp van de appartementen is volledig aan u, zodat u uw woning optimaal kunt personaliseren. Onze teams kunnen u begeleiden en adviseren over de meest slimme indelingskeuzes. Ons team van architecten staat ook tot uw volledige beschikking om het appartement volgens uw criteria in te richten. 

 

Het appartement kan aan u worden geleverd schilderklaar, gemeubileerd, of zonder meubels. De uiteindelijke uitrusting en indelingsplannen zijn geheel naar uw wens. Dit is de vrijheidsformule, u bent uw eigen architect!

De Goede Redenen om te kopen

Meriterra, Résidence Secondaire Cote d'Opale et Cote d'Azur

De residentie Rêve des Sables behoort tot de laatste vastgoedkansen aan de Côte d’Opale, een gebied dat bekend staat om zijn wilde en beschermde omgeving. Deze residentie biedt een ideale locatie voor ontspanning en contemplatie. De toeristische aantrekkingskracht en de strategische ligging nabij De Panne en Duinkerke, die zich in een economische groeifase bevinden, zijn ook belangrijke voordelen. 

 

Rêve des Sables en zijn appartementen zijn ideale investeringsoplossingen aan de Côte d’Opale dankzij hun rustige en unieke ligging naast een natuurreservaat, terwijl ze op slechts enkele honderden meters van het centrum en de zee liggen.

Dit nieuw gebouw van hoge kwaliteit, met authentieke architectuur en goed georiënteerde ruimtes, biedt luxe appartementen met optionele hotel- en conciërgediensten voor optimaal comfort. De omgeving biedt een authentiek strand met tal van activiteiten in de buurt (tennis, minigolf, padel, zeilclub, bioscoop, winkels, theaters, fietstochten, enz.) en eetgelegenheden in de onmiddellijke nabijheid, evenals alle benodigde voorzieningen voor een zorgeloos verblijf (supermarkt, kruidenier, enz.). 

 

De Côte d’Opale is de perfecte plek om even helemaal weg te zijn tijdens uw verblijf; het biedt 120 kilometer aan stranden, bezaaid met mooie badplaatsen. Een uitzonderlijk alternatief voor de Belgische kust. Op 26 februari 1883 werd Bray-Dunes opgericht door Alphonse Bray, een redder uit Dunkerque. Oorspronkelijk was Bray-Dunes een kustdorp van Ghyvelde met 800 inwoners. 

 

De stad kreeg zijn naam ter ere van de giften van de redder aan de inwoners, die de bouw van een hospitaal en een kerk mogelijk maakten. De naam is dan ook een knipoog naar de oprichter en de ligging. Zelfs als u wilt ontspannen, zijn er in Bray-Dunes tal van activiteiten te doen, of ze nu sportief, cultureel of gewoon ontspannend zijn!

TOPAFWERKING

Meriterra, Résidence Secondaire Cote d'Opale et Cote d'Azur
Meriterra, Résidence Secondaire Cote d'Opale et Cote d'Azur

Rêve des Sables

Bray-Dune, Côte d'Opale

Rêve des Sables

Bray-Dune, Opaalkust
Prijs vanaf, inclusief BTW
0
Beschikbare Percelen
0
Jaar Ervaring
0

Download Onze Brochure

    Rêve des Sables

    Brochure residence secondaire Meriterra
    Scroll naar boven