Trésors d'Opale
Camiers Sainte Cécile, Opaalkust
Vanaf 186.632€ Inclusief BTW - 36 Percelen
Previous
Next

Trésors d’Opale

Trésors d’Opale is een vastgoedcomplex met een typische Anglo-Saksische architecturale stijl van de Côte d’Opale met diensten aangepast aan ontspanning: een buitenzwembad, een sportterrein, een speeltuin voor kinderen, 4 prestigieuze golfbanen in de omgeving, een petanque baan, een aangelegde tuin, alles op 250 meter van het strand. Dit vastgoedproject ligt in het midden van een bosrijk park van 7,5 hectare, waardoor u in het hart van de badplaats Camiers Sainte-Cécile kunt zijn terwijl u geniet van een groene en rustgevende omgeving dicht bij de zee.

We brengen twee projecten op de markt met verschillende ambities: “Opale Résidence”, onze toeristische residenties, en “Opale Resort” die een beheerservice aanbiedt (schoonmaak, linnengoed, ontbijt, enz.).

Opale Resort (Fase 2)

Opale Resort
Camiers Sainte Cécile, Opaalkust
Vanaf 186.632€ Inclusief BTW - 35 Percelen
Previous
Next

De residentie « Opale Resort » zal u betoveren met zijn typische kustarchitectuur van de Côte d’Opale, die perfect in zijn omgeving past, maar ook met de diensten die het aanbiedt. De residentie Trésors d’Opale is een oase van natuur tussen twee toeristisch bekende steden: Hardelot en Le Touquet. De units van onze toeristenresidentie met Opale Resort bieden een volledige beheerservice, inclusief schoonmaak, linnengoed en ontbijt, wat zorgt voor een vereenvoudigd beheer voor investeerders. Deze hoogwaardige diensten verhogen de aantrekkingskracht voor huurders, waardoor een hoge bezettingsgraad en stabiele huurinkomsten worden gegarandeerd. Bovendien biedt de gewilde locatie aan de Côte d’Opale een aantrekkelijk langetermijnpotentieel voor vastgoedwaardering.

 
Tresors d Opale - Opale Resort f

Opale Résidence

Opale Résidence
Camiers Sainte Cécile, Opaalkust
Vanaf 370.847€ Inclusief BTW - 1 Perceel
Previous
Next

Ontworpen voor verhuur, maar ook om aan uw behoeften te voldoen, selecteren wij duurzame en hoogwaardige materialen terwijl we een trendy, eigentijdse stijl handhaven. Het meubilair en de apparatuur zijn zowel functioneel als strak vormgegeven om aan de wensen en smaken van een breed publiek te voldoen. De ruimtes zijn open, licht en beschikken over grote terrassen om optimaal van de buitenruimte te genieten. We bieden verschillende appartementencategorieën aan om zo goed mogelijk aan uw behoeften en budget te voldoen. Als u de voorkeur geeft aan een instapklare woning, kunnen de appartementen functioneel worden ingericht en in een chique en minimalistische stijl worden gedecoreerd, zodat u kunt genieten van een tijdloze sfeer van welzijn.

De Goede Redenen om te kopen

Het vastgoedcomplex Trésors d’Opale, gelegen in Camiers Sainte-Cécile, is geclassificeerd als een toeristische bestemming en ligt tussen de twee bekende steden Hardelot en Le Touquet-Paris-Plage. Deze badplaats biedt drie stranden aan die zich uitstrekken over meer dan 3 km, waar elke zomer activiteiten voor kinderen worden georganiseerd (zoals trampolines, zandkastelen, springkastelen, enz.). Sainte-Cécile onderscheidt zich van andere toeristische bestemmingen door haar dynamiek en erkenningen (geclassificeerd als toeristische locatie sinds 2020 en sinds 2022 als groene bestemming), allemaal in een beschermd natuurgebied. Trésors d’Opale is een van de laatste vastgoedkansen aan de Côte d’Opale, een gebied dat bekend staat om zijn wilde en ongerepte omgeving.

De familievriendelijke sfeer van Sainte-Cécile komt duidelijk naar voren in de activiteiten die worden aangeboden, vooral tijdens schoolvakanties en het zomerseizoen. De activiteiten, zoals strandzeilen, kajakken, paddleboarden, Longe Côte (wandelen in de zee), klimmen en wandelen, versterken deze sfeer. Lokale winkels, restaurants en traditionele markten dragen bij aan een sfeer van ontspanning en welzijn. Camiers Sainte-Cécile ligt op 1 uur en 15 minuten van de Belgische grens, op 2 uur en 50 minuten van Parijs, op 10 minuten van Le Touquet en op 20 minuten van Boulogne-sur-Mer.

De nieuwe bouwfase van de hotelresidentie “Opale Resort” biedt u de mogelijkheid om te investeren in een eigendom waar het beheer, onderhoud en de valorisatie worden verzorgd door Evancy, een beheerder van toeristische residenties, geclassificeerd door Atout France.

Een zorgeloze oplossing waarmee u tijdens de vakantie van uw eigendom kunt genieten en kunt profiteren van de aangeboden hoteldiensten. Elk appartement is ingericht, uitgerust en ontworpen om het zo functioneel en aangenaam mogelijk te maken.
 
De Côte d’Opale biedt ook tal van golfbanen die bekend staan om hun kwaliteit, waaronder vier op minder dan 45 minuten van het vastgoedproject Trésors d’Opale liggen: Hardelot, Le Touquet, Wimereux en Belle Dunes, waar internationale wedstrijden worden gehouden.
 

Topafwerking

Trésors d’Opale

Camiers Sainte Cécile, Côte d'Opale

Trésors d’Opale

Camiers Sainte Cécile, Opaalkust
Prijs vanaf, inclusief BTW
0
Beschikbare Percelen
0
Jaar Ervaring
0

Download Onze Brochure

    Trésors d’Opale

    Brochure residence secondaire Meriterra
    Scroll naar boven